top of page

CHAMPAGNE OP JOUW THEMAFEEST

EEN TOOST OP IEDER EVENEMENT

Verras je gasten met de meest symbolische traktatie, Champagne! Wat de aanleiding ook mag zijn, met de mobiele Plop-Up Champagnebar creëer je op iedere gewenste locatie een proostmoment of ontvangst in stijl. Huur Plop-Up voor jouw themafeest, gala, receptie of VIP borrel en onze Sommelier legt de gasten vakkundig in de watten!

Onze klassieke Champagne handkar past overal en geeft een luxe twist aan jouw proostmoment. Voor grote gezelschappen en bijzondere events biedt de Plop-Up Champagnetoren uitkomst. Plop-Up is onafhankelijk en schenkt een mooie selectie Champagne, Cava, Prosecco en een alcoholvrij alternatief.

PRIJSAANVRAAG
&
BESCHIKBAARHEID

CHAMPAGNEMOMENT VOOR JOUW GASTEN, 

De klassieke oplossingen van Plop-Up passen zo in het decor van The Great Gatsby of een Roaring 20’s feest en zijn daarom ideaal om in te zetten op een galafeest, sponsorborrel, examenfeest of ieder ander luxe themafeest. Wij werken samen met evenementenbureaus, cateraars en feestlocaties en zijn door heel Nederland te vinden.

Ook is Plop-Up actief op festivals, bedrijfsfeesten, huwelijksfeesten en verzorgen wij het Champagnemoment op recepties. Wij ontzorgen maximaal en denken graag in mogelijkheden zodat we met elkaar een onuitwisbare herinnering bij de gasten of de bezoekers van het feest achterlaten.

bottom of page