top of page

CHAMPAGNE EN OESTER

BAR

CHAMPAGNE EN OESTERS

Wie oesters zegt, zegt Champagne. Een onafscheidelijk duo en een spannende combinatie! De mobiele Champagnekar geeft extra glans aan ieder evenement waar dit Koningspaar in stijl moet worden gepresenteerd.  Onze Sommelier adviseert u graag over de best bijpassende Champagne en in samenwerking met een mobiele oesterbar laten we een onuitwisbare indruk achter.

De match tussen oesters en champagne belichamen een contrast van texturen, waarbij het ziltige vlees van de oester zeer goed samengaat met de frisheid, de mousse en de zuurgraad van Champagne, een combinatie die haar oorsprong vindt in de 19e eeuw. Vandaag de dag zijn het iconen van glamour en plezier voor de echte levensgenieter.

PRIJSAANVRAAG
&
BESCHIKBAARHEID

ONZE BLIKVANGER OP EEN LUXE FEEST

Ook de verrijdbare Champagne toren van Plop-Up is een blikvanger van jewelste op ieder luxe feest. Naast de bubbels kunnen ook de Oesters hierop worden geserveerd en op verzoek kunnen wij samen met Oestermeisjes alle gasten bijschenken en rond gaan met verse Oesters.

Een mobiele Oesterbar boeken in combinatie met de mobiele Champagne bar van Plop-Up? Vraag ons naar de mogelijkheden voor jouw event. Plop-Up is onafhankelijk en werkt samen met cateraars, Horeca, evenementenlocaties en diverse Champagnehuizen en Oesterleveranciers.

bottom of page