top of page

CHAMPAGNEONTVANGST OP JOUW RECEPTIE

ONVERGETELIJK ONTVANGST MET CHAMPAGNE

Verras je gasten met de meest symbolische traktatie, Champagne! Wat de aanleiding ook mag zijn, met de mobiele Plop-Up Champagnebar creëer je op iedere gewenste locatie een proostmoment in stijl. Een goed idee voor de kerstborrel, nieuwjaarsborrel of een receptie. Geef betekenis aan geluk en succes en deel het met anderen. Pluk de dag, live life! 

Onze klassieke Champagne handkar past overal en geeft een luxe twist aan het ontvangst van jouw gasten. Voor grote gezelschappen en bijzondere events biedt de Plop-Up Champagnetoren uitkomst. Plop-Up is onafhankelijk en schenkt een mooie selectie Champagne, Cava, Prosecco en een alcoholvrij alternatief.

PRIJSAANVRAAG
&
BESCHIKBAARHEID

CHAMPAGNE BIJ DE NIEUWJAARSBORREL

Verras je personeel of relaties met de meest symbolische traktatie, Champagne! Vier het einde van het jaar of proost op het nieuwe jaar met de Champagnebar van Plop-Up. In een handomdraai zijn onze mobiele oplossing hét decor voor de kerstborrel op het werk of bij de nieuwjaarsreceptie op het bedrijf, wij komen werkelijk overal!

De Plop-Up Champagne toren is een goed idee voor de nieuwjaarsreceptie. Gasten pakken bij binnenkomst zelf hun glas van de imponerende toren die op verzoek voorzien kan worden van een bedrijfslogo of andere branding. De Champagnekar is een tip voor iedere receptie. Op klassieke wijze serveren wij een prachtige selectie mousserende wijnen.

bottom of page