top of page

IMPONEREND ONTVANGST VAN RELATIES

BUBBELS OP IEDER BEDRIJFSEVENEMENT

Maak jouw zakelijke event compleet en verras je gasten met een glas bubbels in stijl. De mobiele Plop-Up Champagnebar is een blikvanger en past op ieder evenement. Onze sommelier voorziet de gasten van een mooi glas Champagne, Cava, Prosecco of een 0.0 variant en ontzorgt maximaal zodat alle aandacht naar de genodigden gaat.

Onze klassieke Champagnekar past uitstekend op een beursstand, netwerkborrel of bedrijfsborrel terwijl de Plop-Up Champagnetoren imponerend is bij een bedrijfsopening of productpresentatie. We werken samen met cateraars, standbouwers en evenementenlocaties en zorgen desgewenst voor extra bedienend personeel.

PRIJSAANVRAAG
&
BESCHIKBAARHEID

EEN BEDRIJFSBORREL VOOR PERSONEEL OF RELATIES

Ook bij zakelijke successen, zakelijke evenementen, bedrijfsopeningen en het personeelsfeest mag een goed glas mousserende wijn niet ontbreken. Plop-Up zorgt voor een bedrijfsborrel in stijl op iedere locatie of een aangeklede borrel op de werkvloer. Met prachtig glaswerk, chique gekleed personeel en een klassieke presentatie van de met zorg geselecteerde wijnen, verrassen we bij ieder zakelijk event. Bubbels van Plop-Up worden op chique wijze zelfs tot in de kantoortuin geserveerd! 

Als er geproost moet worden op een productlancering of productintroductie dan is de Plop-Up Champagnetoren ideaal. Voor de juiste branding is op aanvraag de rok te voorzien van een eigen bedrijfslogo. Ook op de beursvloer zorgt de mobiele Champagne handkar van Plop-Up voor een spraakmakend onthaal van relaties. Wij verzorgen doorlopend of later op de dag voor een beursborrel voor de bezoekers van uw stand. Dus ditmaal geen Barista met koffie op de stand maar een eigen Sommelier met een verfijnd glas Champagne.

bottom of page