top of page

PROOSTMOMENT OP JULLIE BRUILOFT

PROOSTEN OP JULLIE BRUILOFT

Maak jouw bruiloft compleet met een uniek proostmoment op locatie! Hef het glas met vrienden en familie en proost op jullie geluk. Dit bijzondere moment verdient de aandacht en met de mobiele Plop-Up Champagnebar verras je je gasten in stijl op iedere trouwerij.

Onze klassieke Champagnekar past overal en geeft een luxe twist aan jullie proostmoment na de huwelijksceremonie. Voor grote gezelschappen biedt de Plop-Up Champagnetoren uitkomst op ieder trouwfeest. Plop-Up is onafhankelijk, werkt samen met trouwlocaties, weddingplanners en cateraars. 

PRIJSAANVRAAG
&
BESCHIKBAARHEID

UNIEK CHAMPAGNEMOMENT OP IEDERE TROUWERIJ

Heb je trouwplannen dan zit je hier goed voor de juiste bruiloftinspiratie! Plop-Up mag niet ontbreken als jullie gaan trouwen. Voor een onbezorgde toost verrassen wij de bezoekers van jullie grote dag met een glas luxe bubbels uit  verfijnde glazen. En dat doen we op iedere trouwlocatie door heel Nederland.

Onze rijdende Champagnekar en verrijdbare Champagnetoren passen in de tuin, bij een landgoed of ieder andere willekeurige trouwzaal. Nadat het 'ja-woord' heeft geklonken heffen jullie als echtpaar het glas met familie, vrienden en andere genodigden. Dit toostmoment op de toekomst verdient de aandacht en is onze specialiteit!

bottom of page