top of page

MOBIELE CHAMPAGNETOREN
OP LOCATIE

MOBIELE CHAMPAGNETOREN - OVERAL IN NEDERLAND

Serveer je gasten snel en stijlvol een prachtig glas Champagne met de unieke verrijdbare Champagnetorens van Plop-Up, imponerend op ieder evenement. De verrijdbare constructie maakt het mogelijk om je gasten in een handomdraai te verrassen.

Plop-Up is onafhankelijk, werkt samen met cateraars en evenementenlocaties en schenkt naast Champagne een mooie selectie Cava, Prosecco en een alcoholvrije variant. Ons personeel kan indien gewenst de glazen bijschenken en wij zorgen uiteraard voor de juiste timing en begeleiding van het proostmoment.

Champagnetoren (L) huren

Tot 200 luxueuze glazen

---

Eenvoudig verrijdbaar

---

Keuze uit verschillende
mousserende wijnen

 

Champagnetoren (XL) huren

200-350 luxueuze glazen

---

Eenvoudig verrijdbaar

---

Keuze uit verschillende
mousserende wijnen

 

IMPONEER MET ONZE CHAMPAGNE PIRAMIDE

In tegenstelling tot een Champagnefontein of Champagnepiramide, waar glazen opeen worden gestapeld en er van bovenaf Champagne in wordt geschonken, levert Plop-Up een betrouwbare en stabiele constructie. Op de verschillende plateaus staan luxe gevulde Champagne flûtes die door de gasten zelf kunnen worden gepakt. 

Deze in het oog springende klassieke Champagne toren geeft klasse aan jouw evenement en is praktisch bij het uitserveren van de Champagneglazen. Door zijn flinke afmeting ziet men van verre waar de bubbels geserveerd worden en na gebruik kan deze eenvoudig naar een andere plek worden gereden. Zo maak je in een handomdraai de vloer vrij voor de openingsdans, netwerkborrel of een andere activiteit. 

bottom of page