
SABREREN VAN CHAMPAGNE
CHAMPAGNEFLES SABREREN
Het sabreren van Champagne – de sabrage – is een traditionele en ceremoniële manier om een champagnefles met een sabel te ontkurken. Plop-Up verzorgt sabrages op ieder willekeurige locatie maar kan jou ook begeleiden bij het sabreren van een fles Champagne. Een feestelijk ritueel bij bijvoorbeeld een bruiloft, het slaan van de eerste paal of bij de opening van een nieuw bedrijfspand.
Deze traditie voor het openen van een fles Champagne voert ons terug naar de tijd van Napoleon. Na iedere gewonnen veldslag werd er op deze wijze een fles open geslagen maar er doen meer verhalen de ronde. Wij organiseren workshops waarin we meer vertellen over de oorsprong van het sabreren, de fijne kneepjes bijbrengen en uiteraard gezamenlijk een aantal flessen openslaan om die vervolgens te nuttigen.

WORKSHOP 1
2 Pers. | Duur ca. 45 minuten
Incl. een fles Champagne per persoon, sabreerworkshop en Champagne-proeverij.
Vanaf:
€ 160,-
Excl. voorrijkosten en eventuele levering van eigen sabel(s)

WORKSHOP 2
Vanaf 5 pers. | Duur ca. 1 uur
Incl. een fles Champagne per persoon, sabreerworkshop en Champagne-proeverij.
Vanaf:
€ 350,-
Excl. voorrijkosten en eventuele levering van eigen sabel(s)

WORKSHOP 3
Vanaf 5 pers. | Duur ca. 1,5 uur
Incl. een fles Champagne per persoon, sabreerworkshop en Champagneproeverij bestaande uit 5 verschillende Champagnes.
Vanaf:
€ 425,-
Excl. voorrijkosten en eventuele levering van eigen sabel(s)