top of page

MOBIELE CHAMPAGNEKAR
OP LOCATIE

MOBIELE CHAMPAGNEKAR - OVERAL IN NEDERLAND

Verras je gasten met de meest symbolische traktatie, Champagne! Wat de aanleiding ook mag zijn, met de mobiele Plop-Up Champagnekar creëer je op iedere gewenste locatie een proostmoment in stijl. Geef betekenis aan geluk en succes en deel het met anderen. Pluk de dag, live life! 

Deze klassieke Champagne handkar past overal en geeft een luxe twist aan jouw proostmoment. Onze sommelier staat klaar om een van de door ons geselecteerde mousserende wijnen uit te schenken. Plop-Up is onafhankelijk en schenkt een mooie selectie Champagne, Cava, Prosecco en een alcoholvrij alternatief en werkt samen met cateraars en Horeca locaties.

MOBIELE CHAMPAGNEKAR

Uniek stijlvol ontvangst

---

Verrijdbaar en overal in te zetten

---

Keuze uit selectie 
mousserende wijnen

---

Luxueus glaswerk

 

MOBIELE BUBBELBAR, WAAR DAN OOK...

Met de bubbelkar van Plop-Up zorg je voor een stijlvol ontvangst van je gasten. Waar je een mobiele wijnbar of cocktailbar wel vaker op een feest ziet, is deze Champagnewagen uniek en vernieuwend. In een handomdraai is de kar in gereedheid gebracht en door zijn afmeting is deze bijna overal in te zetten. Verras je collega’s, familie, vrienden en boek de mobiele champagne kar voor in de tuin, op het werk of op locatie.

Door de onafhankelijke positie schenkt Plop-Up mousserende wijn naar keuze, een mooie selectie is op onze website te vinden maar op verzoek kunnen tevens andere merken geschonken worden. Wij werken samen met evenementenbureaus, feestlocaties en cateraars en vinden goed overleg erg belangrijk om maximaal te ontzorgen voor een geslaagd champagne event.

bottom of page