top of page

SPRANKELENDE SENSATIE OP IEDER FEEST

PLOP-UP ALS CHAMPAGNE FOODTRUCK

Een opvallende verschijning op ieder evenement is de mobiele Champagnekar van Plop-Up. Of het nu een tuinfeest, bedrijfsborrel of foodtruckfestival betreft, deze mobiele bubbelkar geeft stijl aan ieder evenement. Onze Sommelier schenkt een mooie selectie mousserende wijn als Cava, Prosecco, een 0.0 variant en natuurlijk Champagne! 

Geef een luxe twist aan jouw event en zet onze kar in als Champagne Foodtruck. Wij zijn gespecialiseerd in mousserende wijnen en vertellen gasten of bezoekers graag alles over deze sprankelende traktatie die bij een goed feest niet mag ontbreken. Plop-Up is onafhankelijk en werkt samen met cateraars, Horeca en feestlocaties.

PRIJSAANVRAAG
&
BESCHIKBAARHEID

MOUSSERENDE WIJNBAR OP IEDER FEEST

Plop-Up is als foodtruck aan huis te huren maar past ook tussen de foodtrucks bij een ander willekeurig event. Je kunt onze wijnprofessional ook inhuren om op meerdere locaties te serveren, zo maken we ieder feest tot succes. Naast foodtruckfestivals zijn we ook te vinden op een verjaardag, bruiloft, bedrijfsfeest, wijnfestival en andere feesten.

De Plop-Up Champagnebar als Foodtruck boeken? Vraag een offerte aan voor een prijs. De kosten voor het huren van de mobiele bar als Foodtruck hangen samen met de keuze van de drank, de locatie en hoeveelheid bezoekers. Graag informeren wij je over onze mogelijkheden.

bottom of page