top of page
Plop_Up_brug.jpg

EEN VEILIG EN INTIEM PROOSTMOMENT

ONDANKS COVID-19 EEN SPRANKELEND FEEST

Iets te vieren maar is het even puzzelen hoe je in deze tijd een indrukwekkend feest, receptie of kick-off organiseert? Ondanks alle beperkingen rondom het Corona-virus is er ook veel wel mogelijk en juist daarin zijn wij sterk. Reken op een mooi glas mousserende wijn die op een veilige en luxueuze wijze wordt gepresenteerd. Het zal je gasten versteld doen staan!

Met een gepast elan ontvangt onze Sommelier jouw gasten en serveren wij een prachtige selectie bubbels die we vooraf met elkaar selecteren. Vanachter onze klassieke Champagnekar weten wij eenvoudig de nodige afstand tot de gast te bewaren. Is het gezelschap groter of wil je imponeren met de indrukwekkende Plop-Up Champagnetoren dan kunnen gasten hun glas zelf pakken en is uitserveren niet nodig.

PRIJSAANVRAAG
&
BESCHIKBAARHEID

CORONA-PROOF TOOSTEN

Voor corona konden we het ons niet indenken, maar nu geldt: hoe kleiner je feestje, hoe beter!  Plop-Up toert dan ook van opening naar bruiloft, van bedrijfsevenement tot privéfeest. Wij werken samen met cateraars en feest- en evenementenlocaties als je jouw event niet thuis of op het bedrijf houdt.

Plop-Up is ingericht op anderhalvemeter events. Het concept voldoet aan de richtlijnen van het RIVM, de nodige hygiëne-maatregelen worden door ons getroffen om jouw gasten veilig en blij met een heerlijk glas Champagne, Cava of Prosecco te laten proosten.

bottom of page